NPTEL The Joy Of Computing Using Python Assignment 5 Answers 2022

NPTEL The Joy Of Computing Using Python Assignment 5 Answers 2022 :- Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

 

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL The Joy Of Computing Using Python Assignment 5 Answers 2022? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL The Joy Of Computing Using Python Assignment week 5 solutions 2022″

The Joy Of Computing Using Python?

A fun crammed windstorm tour of thirty hrs, covering everything you would like to understand to fall infatuated with the foremost asked for ability of the twenty first century. The course brings programming to your table with anecdotes, analogies and illustrious examples. Turning abstractions to insights and engineering to art, the course focuses primarily to inspire the learner’s mind to assume logically and gain an answer programmatically. As a part of the course, you’ll be learning a way to observe and culture the art of programming with Python as a language. At the tip of the course, we tend to introduce a number of this advances in computing to inspire the eager learner to pursue additional directions.
The Joy Of Computing mistreatment Python could be a fun-filled windstorm tour of thirty hrs, covering everything you would like to understand to fall infatuated with the foremost sought-after ability of the twenty first century. This course includes samples of analytics during a large choice of industries, and that we hope that students can learn the way you’ll use analytics in their careers and life. one in every of the foremost vital aspects of this course is that you just, the coed, are becoming active expertise making analytics models; we tend to, the course team, urge you to participate within the discussion forums and to use all the tools offered to you whereas you’re within the course!

 

CRITERIA TO GET A CERTIFICATE

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL The Joy Of Computing Using Python Assignment 5 Answers 2022? :

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. What is the correct way to initialize a dictionary?

Answer:- d

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

2. What is the correct syntax to get all the keys only from a dictionary d?

Answer:- d

3. Which of the following statements are true about dictionaries in python?

Answer:- a,d
4. State True or False: In the monte hall problem, swapping the choice does not increase the chance of winning.

Answer:- b
5. In dictionaries, d.items() will return _

Answer:- a

6. What will be the output of the following program?

Answer:- d
7. Binary search can be applied on ___.

Answer:- a,d

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

8. Which error is encountered while accessing a position that is not present in a list?

Answer:- b
9. Which of the following command is correct to delete a key from a dictionary ‘d’

Answer:- a
10. Which of the following is/are correct regarding dictionaries?

1) One can make a dictionary inside a dictionary in python.

2) Keys in the dictionary are mutable.

Answer:- b

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL The Joy Of Computing Using Python Assignment 5 Answers 2022

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

adplus-dvertising