NPTEL Cloud Computing Assignment 6 Answer

We Discuss About That NPTEL Cloud Computing Assignment 6 Answer

NPTEL Cloud Computing Assignment 6 Answer – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Cloud Computing Assignment 6 Answer? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Cloud Computing Assignment 6 Answer”

NPTEL Cloud Computing Assignment

ABOUT THE COURSE :
Cloud computing is a scalable services consumption and delivery platform that provides on-demand computing service for shared pool of resources, namely servers, storage, networking, software, database, applications etc., over the Internet. It is a model for enabling ubiquitous, on-demand access to a shared pool of configurable computing resources, which can be rapidly provisioned and released with minimal management effort. This course will introduce various aspects of cloud computing, including fundamentals, management issues, security challenges and future research trends. This will help students (both UG and PG levels) and researchers to use and explore the cloud computing platforms.
INTENDED AUDIENCE : CSE,ECE,EE
PREREQUISITES : Basics of Computer Architecture and Organization, Networking
INDUSTRY SUPPORT : IT industries
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Cloud Computing Assignment 6 Answer 2022? :

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. Modification threat on cloud security is an example of

A. Deception
B. Disclosure
C. Disruption
D. Usurpation

Answer:- a, c, d
2. Which of the following is/are example(s) of passive attack?

A. Replay
B. Denial of service
C. Traffic analysis
D. Masquerade

Answer:- c

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Cloud Computing Week 6 Assignment Answers 2022
3. Interception is an attack on integrity

A. TRUE
B. FALSE

Answer:- b
4. Statement I: Intrusion Detection System (IDS) Scans the incoming messages, and creates alerts when suspected scans/attacks are in progress.
Statement ll: Authentication is the identification of legitimate users

A. Statement I is TRUE and statement II is FALSE
B. Statement l is FALSE and statement Il is TRUE.
C. Both statements are TRUE.
D. Both statements are FALSE.

Answer:- c
5.

NPTEL Cloud Computing Week 6 Assignment Answers 2022
Answer:- b
6. Recovery lime Objective (RIO) represents the period of time allowed for the complete execution pf the task.

A. TRUE
B. FALSE

Answer:- b

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Cloud Computing Week 6 Assignment Answers 2022

7. The corect statement(s) for necessary and sufficient conditions for the detectionof inheritance conflict is/are:

A. Sufficient condition: current entry role and at least one exit role forms conflicting pair
B. Sufficient condition: current entry role is senior to at least one exit role
C. Necessary condition: current entry role is senior to at least one exit role
D. Necessary condition: at least one exit role

Answer:- a, d
8. Which of the following is/are hypervisor risks assOCiated With VM escape?

A. Vulnerable virtual machine applications like Vmchat, VMíftp, Vmcat etc.
B. Rogue hypervisor that hides itself from normal malware detection systems
C. Improper configuration of VM
D. Rogue hypervisor that creates a covert channel to dump unauthorized code

Answer:- a, c
9. In fault tolerance, replication is the duplication of critical components of a system with the intention of increasing relability of the system, usually in the case of a backup or fail-sate.

A. TRUE
B. FALSE

Answer:- b

10. Which of the folloWing Open-source tools is/are used for retrieving web pages in Amazon EC2 platform?

A. Wget
B. hping
C. ifconfig
D. nmap

Answer:- a

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Cloud Computing Assignment 6 Answer

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

adplus-dvertising