NPTEL Cloud Computing Assignment 5 Answer

We Discuss About That NPTEL Cloud Computing Assignment 5 Answer

NPTEL Cloud Computing Assignment 5 Answer – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Cloud Computing Assignment 5 Answer? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Cloud Computing Assignment 5 Answer”

NPTEL Cloud Computing Assignment

ABOUT THE COURSE :
Cloud computing is a scalable services consumption and delivery platform that provides on-demand computing service for shared pool of resources, namely servers, storage, networking, software, database, applications etc., over the Internet. It is a model for enabling ubiquitous, on-demand access to a shared pool of configurable computing resources, which can be rapidly provisioned and released with minimal management effort. This course will introduce various aspects of cloud computing, including fundamentals, management issues, security challenges and future research trends. This will help students (both UG and PG levels) and researchers to use and explore the cloud computing platforms.
INTENDED AUDIENCE : CSE,ECE,EE
PREREQUISITES : Basics of Computer Architecture and Organization, Networking
INDUSTRY SUPPORT : IT industries
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Cloud Computing Assignment 5 Answer 2022? :

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. Multiple KPIs are aggregated to SLA.

A. TRUE
B. FALSE

Answer:- b
2. Which of the options is/are correct?

A. Statement I is TRUE and Statement Il is FALSE
B. Statement I is FALSE and Statement l is TRUE
C. Both statements are TRUE
D. Both statements are FALSE

Answer:- b

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Cloud Computing Week 5 Assignment Answers 2022
3. A third party application runs in the cloud for 12 hOurs/day. At the end of one month |30 days, it was found that the cloud service suffered 5 Outages of durations: 1 hour 30 minutes, 30 minutes, 2 hours 15 minutes, 1 hour 45 minutes and T hours, each on different days over the service period. Suppose a cloud guarantees service availability for 97% of time. What are the possible value(s) of T that SLA negotiation gets honored in terms of service availability?

A. 3 hours
B. 6 hours
C. 12 hours
D.8 hours

Answer:- a
4. In a MapReduce framework, the HDFS block size is 64 Mb. We have 3 files of size 65 Kb, 64 Mb and 128 Mb. How many input splits will be created by the Hadoop framework?

A. 2
B. 3
C. 4
D. 5

Answer:- c
5. What is/are the correct statement(s) regarding VM load management?

A. When load increases, new VMs should be scheduled to new nodes.
B. When load decreases, use WOL to start up waiting nodes
C. When load increases, use WOL to start up waiting nodes.
D. When load decreases, live migrate VMs to more utilized nodes.

Answer:- a, c, d
6. Which of the following is/are the objective(s) of Resource Management?

A. Improved Quality of Service (QoS)
B. Scalability
C. Increased overhead
D. Increased throughput

Answer:- a, b, d

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Cloud Computing Week 5 Assignment Answers 2022

7. In computing, Performance/Watt follows Moore’s law

A. TRUE
B. FALSE

Answer:- b
8. Which of the following part(s) of the MapReduce iS responsible for processing one or more chunks of data and producing the output results?

A. Mapper
B. Reducer
C. Map task
D. Task execution

Answer:- c
9. Consider that the peak computüng demand for an organization is 200 units. Ihe demand as a function oftime can be expressed as D(t) = 3(1+1). Baseline (owned) unit cost is 120 and cloud unit cost is 125. Cloud is costlier than owning for a period of 150 time units.

A. TRUE
B. FALSE

Answer:- a

10. Which of the following is/are resource provisioning approaches?

A. Intelligent multi-agent model
B. Network queueing model
C. Adaptive resource provisioning
D. Reinforcement leaming guided control policy

Answer:- b, c

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Cloud Computing Assignment 5 Answer

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

adplus-dvertising